Professionals

Samen werken aan
jouw publieke ambities

Professionals

Samen werken aan
jouw publieke ambities

Groot netwerk

Jouw toekomst
bij OverheidZZP

OverheidZZP beschikt over een zeer groot netwerk van interessante opdrachtgevers. Aan de slag op een ministerie in Den Haag, een gemeente in Drenthe, een waterschap in Limburg of juist bij een NGO zoals de Vogelbescherming? Dit is allemaal mogelijk via ons bureau. Met gemiddeld ruim 400 actuele vacatures en interim-opdrachten kijken we graag samen met jou welke functie aansluit bij jouw ambities!

OverheidZZP biedt jou een unieke persoonlijke en gerichte dienstverlening. Wij zijn beschikbaar voor jou, sparren graag even en zijn oprecht gemotiveerd om bij te dragen aan de volgende stap in jouw carriere!

Stappenplan

Wat kun je verwachten van ons?

Bij OverheidZZP bieden we meer dan alleen bemiddeling. Wij streven naar een unieke, persoonlijke dienstverlening. Wij zijn beschikbaar om met jou te sparren en zijn oprecht gemotiveerd om bij te dragen aan de volgende stap in jouw carrière. Kies voor OverheidZZP en ontdek hoe wij samen kunnen bouwen aan een bloeiende toekomst in het (semi)publieke domein.

Kennis maken

Op basis van jouw CV en aanvullende informatie brengen we samen je persoonlijke opdrachtwensen in kaart.

Gericht voor jou op zoek

Wij houden alle binnenkomende vacatures en opdrachten voor jou in de gaten en voeren een uitgebreide marktscan uit. Bij een potentiële match met jouw interesses sturen wij deze vacature vrijblijvend naar je door.

Jij bent altijd in control

Jij bepaalt of je interesse hebt om voorgedragen te worden bij onze opdrachtgever. Ook kun je zelf altijd op onze website kijken naar alle actuele vacatures.

Krachtig voorstellen

Ben je enthousiast over een vacature dan bekijken we samen met jou hoe je het meest krachtig kan worden voorgesteld. Vaak zullen we je naast een actueel CV vragen om een persoonlijke motivatie.

Op gesprek

Ook wanneer onze opdrachtgever je uitnodigt voor een gesprek staan wij voor je klaar met advies. Samen zorgen we voor een gedegen voorbereiding op het gesprek. Wij maken ter voorbereiding een uniek document op maat voor je met alle relevante informatie en inzichten om een krachtig gesprek te verzekeren!

Je mag starten!

Je mag starten! Wij zorgen voor een door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomst zodat ieders rechten maximaal zijn gewaarborgd. Ook kun je er op rekenen dat jouw verdiende loon of omzet altijd binnen 30 dagen op je rekening staat, ook als onze opdrachtgever wat minder snel is.

De voordelen

Wat wij voor professionals betekenen

500+
vacatures

Een zee van kansen voor jouw volgende uitdaging.

Persoonlijke
aandacht

Jouw carrière verdient onze toegewijde begeleiding.

Vacatures
op maat

Vind de opdracht of baan die echt bij je past.

Kennis van
de overheid

Wij kennen de spelregels voor jouw succes.

Expertise

Experts in Overheid
en recruitment

OverheidZZP beschikt over expertise van de overheid én van recruitment. Bewust werken wij zelf ook nog geregeld als interim manager bij een van onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben al onze collega’s werkervaring op het gebied van recruitment opgedaan bij verschillende werkgevers. Bij OverheidZZP gebruiken wij deze kennis en ervaring om jou echt goed te kunnen adviseren!

Detachering

Detacheren of interim aan de slag via OverheidZZP

Detachering betekent dat je bij ons in dienst komt en vervolgens bij onze opdrachtgevers met tijdelijke opdrachten aan de slag gaat. Zo kun je uiteenlopende publieke organisaties leren kennen én ontvang je een aansprekend salaris

verdien met jouw leads

Tip ons over
vacatures of interim opdrachten

Jouw leads zijn ons veel waard. Wij willen nu het platform OverheidZZP en onze expertise delen met jou. Deel vacatures, interim opdrachten of contactpersonen met ons en wij verzorgen de rest! Zo bouwen we samen aan meerwaarde. Meer weten?

Upload jouw CV

Of je nu al op zoek bent voor een nieuwe baan of interim opdracht of ergens in de toekomst beschikbaar komt, laat ons nu weten waar je naar zoekt.
Ervaringen

De meningen van onze professionals

Opdrachten

Recente opdrachten

Nieuws

Het laatste nieuws

OverheidZZP: jouw ervaren partner

Ben je werkzaam binnen het publieke domein? Interim of detachering? Sluit je vandaag nog aan bij het unieke netwerk van OverheidZZP. Wij staan voor je klaar!