Over ons

Dé schakel tussen opdrachtgevers in het (semi)publieke domein en talentvolle zelfstandig professionals

Over ons

Dé schakel tussen opdrachtgevers in het (semi)publieke domein en talentvolle zelfstandig professionals
Over ons

Wij zijn een energiek en snelgroeiend bureau

Met een passie voor het verbinden van talent met kansen in de publieke sector. OverheidZZP biedt professionals persoonlijke en doelgerichte bemiddeling naar de volgende uitdagende opdracht. Met een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers, variërend van ministeries tot gemeentes, waterschappen en zelfs NGO’s zoals de Vogelbescherming, openen wij de deuren naar diverse mogelijkheden. Ons bureau beschikt over gemiddeld ruim 400 actuele interim opdrachten en vacatures, waardoor we samen met jou kunnen ontdekken welke functie perfect aansluit bij jouw ambities.

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande expertise in zowel de overheid als in recruitment. Onze teamleden hebben niet alleen ervaring op het gebied van recruitment, maar werken ook regelmatig zelf als interim manager bij opdrachtgevers. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om professionals en opdrachtgevers echt goed te adviseren.

Wij staan voor je klaar!

(ma - vr 09:00 - 17:00)

Advies voor

Professionals en opdrachtgevers

Voor professionals

Bij OverheidZZP bieden we meer dan alleen bemiddeling. Wij streven naar een unieke, persoonlijke dienstverlening. Wij zijn beschikbaar om met jou te sparren en zijn oprecht gemotiveerd om bij te dragen aan de volgende stap in jouw carrière. Kies voor OverheidZZP en ontdek hoe wij samen kunnen bouwen aan een bloeiende toekomst in het (semi)publieke domein..

Voor opdrachtgevers

Kies voor OverheidZZP en ontdek hoe wij de brug slaan tussen uw organisatie en getalenteerde professionals. Wij zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek en gemotiveerd om bij te dragen aan het succes van uw organisatie. Bij OverheidZZP geloven we in de kracht van de juiste verbindingen, en wij kijken ernaar uit om samen met u de volgende stap te zetten in het (semi)publieke domein.

Wie we zijn

Ontmoet ons team

Arjen Piëst

Neem contact met mij op als je wilt samenwerken met OverheidZZP of meer wilt weten over onze organisatie en ons unieke netwerk van professionals met een passie voor de publieke zaak. Ook voor alle vragen over onze bedrijfsvoering ben je bij mij aan het juiste adres!

Tim Boxhoorn

Opdrachtgever of interim professional? Ik sta voor je klaar. Samenwerken met OverheidZZP of een capaciteitsvraagstuk? Ik adviseer je graag!

Yanouk Kuiper

Als professional ben je bij mij aan het juiste adres voor al je vragen over onze dienstverlening en actuele interim opdrachten / vacatures.

Timo Verkade

Ik zorg er voor dat team OverheidZZP op de achtergrond soepel en efficient te werk kan gaan, zodat iedereen op tijd en op onze vertrouwde persoonlijke manier voorgesteld kan worden! Hiernaast houd ik mij bezig met onze communicatie. Voor je facturen ben je bij mij op de juiste plek!

Onze tevreden opdrachtgevers

OverheidZZP: jouw ervaren partner

Ben je werkzaam binnen het publieke domein? Interim of detachering? Sluit je vandaag nog aan bij het unieke netwerk van OverheidZZP. Wij staan voor je klaar!