Partner worden

Werk samen met OverheidZZP

Partner worden​

Werk samen met
OverheidZZP

Partner worden

Werk samen met
OverheidZZP

OverheidZZP beschikt over een uniek en groot netwerk van interessante opdrachtgevers binnen het (semi) publieke domein. Voor het invullen van interim opdrachten werken wij vooral samen met zelfstandig professionals. Ook staan wij open voor samenwerkingen met bureaus die de beschikking hebben over capaciteit van specialistische professionals met werkervaring binnen de overheidssector.

OverheidZZP biedt haar partners een exclusief digitaal portaal waarin kandidaten (medewerkers en ZZP-ers) direct voorgedragen kunnen worden bij ons recruitmentteam. Ook ontvangen partners alle nieuwe passende interim opdrachten als eerste direct per e-mail.

Interessant? Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Wat kun je verwachten van ons?

Exclusief portaal

Onze samenwerkingspartners bieden wij toegang tot een eigen portaal. In dit portaal kunnen uw kandidaten worden voorgesteld op interim opdrachten.

Opdrachten alerts

Altijd als eerste op de hoogte!
Indien gewenst zullen wij nieuwe en passende interim opdrachten direct aan u voorleggen per email. Zo mist u nooit een opdracht en is uw organisatie altijd als eerste geïnformeerd.

Krachtig voorstellen

Onze ervaren recruiters zitten voor uw klaar!
Wij kennen de markt en onze opdrachtgevers. Na het voorstellen van een kandidaat via uw portaal gaan wij direct voor u aan de slag. Samen met u bekijken we hoe de kandidaat het meest krachtig kan worden voorgesteld bij onze opdrachtgever. Vaak zullen we naast een actueel CV vragen om een persoonlijke motivatie. Waar mogelijk zullen wij verbeteringen voorstellen en tenslotte in samenspraak met u tariefafspraken maken. Na het voordragen van uw kandidaat blijft u als contactpersoon voor ons het aanspreekpunt bij alle ontwikkelingen.

De voordelen

Wat wij voor partners betekenen

500+
opdrachten

Altijd een passende opdracht voor uw professionals

Direct
reageren

Een exclusieve portal om direct te reageren met uw kandidaten

Opdracht
alerts

Ontvang de nieuwste passende opdrachten in uw e-mail

Kennis van
de overheid

Wij kennen de markt en onze opdrachtgevers en weten hoe u ook succesvol kunt zijn in tenders

Neem contact op


Wij staan voor je klaar!

(ma - vr 09:00 - 17:00)