Deel je leads

Deel nu jouw tips over interim
opdrachten en vacatures met OverheidZZP

Deel je leads

Deel nu jouw tips over interim
opdrachten en vacatures met OverheidZZP

Samenwerken
met OverheidZZP

OverheidZZP is bovenal een netwerkorganisatie voor professionals in het publieke domein. Als bureau is ons doel meerwaarde toevoegen in de inhuurketen, zowel voor onze opdrachtgevers als voor de professionals in ons netwerk. Vele overheden, semi-overheden, zorgpartijen en NGO’s werken al succesvol met ons samen.

Wij willen nu het platform OverheidZZP en onze expertise delen met jou! 

Jouw lead is ons veel waard

Elke publieke professional hoort het wel eens bij zijn of haar opdrachtgever. “Eigenlijk zoeken we ook nog met spoed een projectleider/adviseur/manager… voor dat team!”. Vanaf nu kun je zeggen: “Ik ben onderdeel van een uniek netwerk van meer dan 8000 zelfstandig professionals, zal ik deze week zorgen voor 3 kundige kandidaten?” Dat is echt samen meerwaarde bieden!

Deel je lead, contactpersoon, vacature of interim opdracht met ons en wij verzorgen de rest! Hoogwaardig, persoonlijk, gratis, vrijblijvend en prudent gaan wij voor jouw relatie aan de slag. Jij blijft hierbij volledig in control en desgewenst als aanspreekpunt voor de opdrachtgever in beeld.

Jouw lead is ons veel waard! Graag maken we samen met jou eerlijke en transparante afspraken over een gelijke verdeling van onze inkomsten bij een daadwerkelijk succesvolle plaatsing. Andere wensen? Alles is bespreekbaar zolang het uitgangspunt transparant delen en meerwaarde bieden aan de professionals in ons netwerk is!

Kortom: deel je leads met ons dan delen wij de kracht van ons netwerk en ons bureau met jou! 


Waarom?

De voordelen voor jou

Bied
Meerwaarde

Bied meerwaarde aan je opdrachtgever(s) door een capaciteitsvraagstuk op te lossen

8000+
professionals

Met een groot netwerk is de kans op een succesvolle plaatsing groot

Automatisch
creditfactuur

Ontvang zonder omkijken elke maand automatisch een creditfactuur

Neem nu
contact op!

Een leuke lead/opdracht? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 010-3071977, dan bespreken we graag de kansen!