Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
maandag, 25 juni 2018 18:58

Privacybeheerder AVG - Gesloten opdracht ingevuld

Written by
Rate this item
(0 votes)

20-36 uur/week, 3-6 mnd.

In deze afwisselende en brede functie adviseer je ons over de AVG en ondersteun je de Functionaris Gegevensbescherming. Een belangrijke taak is het doorlopen van het register van verwerkingen met alle afdelingen binnen de gemeente. Samen met de afdelingen onderzoek je of het register compleet is, en beoordeel je per gegevensverwerking de subsidiariteit, proportionaliteit en noodzakelijkheid. Je checkt de aan- of afwezigheid van verwerkersovereenkomsten. Zo nodig stel je deze overeenkomsten op. Ook stel je teksten op die gebruikt kunnen worden in formulieren, e-mails en brieven. Er zijn veel vragen vanuit de organisatie over hoe we moeten omgaan met de nieuwe privacyregels. Je beantwoordt deze vragen en documenteert dit in een (veel gestelde vragen) handboek voor de hele organisatie. 

Functie-eisen

-          Je bent jurist of aankomend jurist en je hebt ruime kennis van alle wetgeving rondom Privacy (zoals onder andere AVG, oude WBP en BRP);

-          Je bent praktisch ingesteld en kan wettelijke uitgangspunten omzetten in een praktische uitvoering;

-          Gemeentelijke werkervaring is een pré.

Interesse? Mail je CV en scherp uurtarief aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Additional Info

 • plaats: Gemeente in regio Haarlem
 • duur: 3-6 maanden
Read 956 times Last modified on vrijdag, 06 september 2019 20:12