Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
zaterdag, 17 december 2016 16:26

Informatieadviseur Sociaal Domein "GESLOTEN"

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ingevuld!

Per direct tot ten minste 1 april 2017 en met spoed gezocht!

Hij/zij moet als “spin in het web” fungeren en is als zodanig niet alleen de verbindende schakel met maar ook de vraagbaak voor de business tav. de informatievoorziening voor het Sociaal Domein.

Werkzaamheden

Van de interim informatieadviseur wordt verwacht dat hij/zij in eerste instantie op hoofdlijnen een stakeholderanalyse en een (functionele) informatiearchitectuur schetst voor het Sociaal Domein. Naast een meer algemene advies- en “spin het web”-rol verwachten we overall (bege)leiding van en zonodig inhoudelijke ondersteuning op een aantal projecten / onderwerpen:

-    Implementatie gezamenlijke backofficeapplicatie. Momenteel staat de aanbesteding in de markt. Medio Q1 start de (gefaseerde) implementatie, waarbij in nauw overleg met de betreffende leverancier de detailinrichting nader dient te worden gespecificeerd en gerealiseerd (incl. harmonisatie en optimalisatie van werkprocessen, management- en sturingsinformatie, etc.). Als informatieadviseur ben je oa. hét aanspreekpunt mbt. I&A voor de projectleider vanuit de business.

-    Doorontwikkeling gezamenlijke frontofficeapplicatie. Dit betreft het al deels in gebruik genomen RIS van InfoRing, waarbij de nieuwe modules Zorg, Overlast & Signalen en Jeugd & Veiligheid deskundige ondersteuning van en vertaling naar de uitvoeringsteams vergen.

-    Aansluiting bij verschillende regionale samenwerkingsinitiatieven tav. Jeugd, incl. implementatie van een nieuwe inkoopsystematiek Jeugdhulp.

-    Privacy en gegevensbeveiliging (waaronder de invoering van beveiligd berichtenverkeer / ZorgMail) en andere technische maatregelen (incl. realisatie van een aantal koppelingen).

Reageer direct met CV, Motivatie en uurtarief (allen in word!) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Additional Info

 • plaats: Regio Amsterdam
 • duur: januari - april 2017
Read 1439 times Last modified on donderdag, 05 januari 2017 18:54