Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
woensdag, 01 februari 2017 12:55

(Gesloten) Coördinator Vastgoed

Written by
Rate this item
(0 votes)

Gesloten, kandidaten voorgesteld.

 

OverheidZZP zoekt met spoed voor de periode 13-2-2017 tot minimaal 15-5-2017 mogelijk 15-6-2017 een coördinator vastgoed ai.
Ga uit van een periode van 17 weken en een inzet van 20 uur per week.

Werkzaamheden

1.       Eigenaarsrol gebouwd maatschappelijk vastgoed invullen.

Taak: er komen nu in steeds grotere frequentie vragen op het team af m.b.t. vastgoed. Hiervan moet de urgentie worden bepaald en eventueel worden opgepakt.

2.       Informeren van en afstemmen met portefeuillehouder en bestuur.

Taak: periodiek overleg met portefeuillehouder en daarmee prioritering van activiteiten in periode tot aanstelling coördinator vastgoed bepalen.

3.       Urgente vastgoed dossiers: verkoop 2 panden.

Taak: aansturen ingehuurde externe die praktisch de verkoop regelt.

4.       Vastgoedproject A opdrachtgeverrol 2 trajecten (contracten, erfpacht, kostendoor-belasting). (Notitie beschikbaar bij OverheidZZP)

Taak: deze projecten zijn belegd bij interne en bij 1 ingehuurde medewerker. Er moeten vanuit opdrachtgever/vastgoedeigenaarsrol beslissingen worden genomen. Ook moet voortgang bewaakt worden en op resultaat gestuurd worden.

5.       Vastgoedproject A Vastgoed/eigenaarsrol invullen o.a. wat betreft huisvesting partijen en bijvoorbeeld wensen verbouwing zorgpartij.

Taak: als contactpersoon naar deze partijen optreden en de noodzakelijke activiteiten organiseren. Hierbij is intern ondersteuning door medewerker in cluster vastgoed.

6.       Vastgoedproject A effectueren model voor exploitatie/facilitering.

Taak: Alle facilitaire en verhuuractiviteiten die nu belegd zijn bij stichting B moet op basis van het opgeleverde model door de coördinator vastgoed a.i. zelf praktisch georganiseerd worden deels binnen de gemeentelijke organisatie deel met externe partijen.

7.       Nieuwe huisvesting voor Partij C. In de huidige huisvesting zijn te veel (veiligheids)problemen om hen nog langer in de huidige huisvesting te blijven huisvesten.

Taak: de coördinator vastgoed a.i. is projectleider van het project om de boodschappenmand onder te brengen in andere huisvesting. Hiervoor zijn twee alternatieve locaties op het oog.

In dit project kan gebruik worden van een medewerker uit het team die kan ondersteunen.

8.       Afstemming met team D over door hen nieuw op te stellen IHP voor onderwijshuisvesting.

Taak: binnen team D wordt gewerkt aan een IHP. Er moet met de projectleider van dit project worden afgestemd dat de juiste vastgoedbeslissingen worden genomen.

Profiel ai invulling van positie

Voor de beschreven werkzaamheden die ai moet worden uitgevoerd zoekt OverheidZZP een stevige persoonlijkheid met aantoonbaar veel kennis van en ervaring met vastgoed, huisvesting en facilities. Verder is een handson metaliteit en ook inhoudelijke kennis nodig om met name werkzaamheid 6 uit te voeren. Qua kaliber zoeken we iemand die in de buurt komt van het profiel voor de nog te werven vaste coördinator Maatschappelijk Vastgoed (Profiel beschikbaar bij OverheidZZP)

 

Half februari 20 uur beschikbaar en interesse?
Reageer uiterlijk zaterdag 5-2 aanstaande MET CV en aanbiedingsbrief in WORD (in de brief een beschouwing op de beschreven werkzaamheden, een uurtarief (incl bemiddelingsfee OverheidZZP en de beschikbaarheid(sontwikkeling) in uren en welke dagen). Gebleken passende kandidaten zullen wij nadere achtergrond documentatie verstrekken! Reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Additional Info

 • plaats: Regio Eindhoven
 • duur: februari - juni 2017
Read 1505 times Last modified on dinsdag, 07 februari 2017 10:18